Google+ Leacuri pentru plictiseala: Cu bicicleta la serviciu

duminică, 9 august 2015

Cu bicicleta la serviciu

    Vreau sa va conving sa mergeti la serviciu cu bicicleta. Pentru cei care nu trebuie sa foloseasca neaparat masina din diferite motive, de exemplu pentru ca au un copil de dus la scoala (desi unii au gasit rezolvare si pentru acesta problema).
    Un mod economic si ecologic de a calatori pe distante de pana la 15 km mai ales in orasele mari unde traficul este foarte aglomerat la orele de varf. Pe langa faptul ca faci miscare in aer liber, te simti bine si pentru ca ai realizat deja ceva in ziua respectiva. Opt-noua luni pe an poti face asta considerand ca in restul timpului e zapada sau poate ploua prea tare.
    Imaginati-va ce frumos ar fi de dimineata daca in loc de traficul infernal al autoturismelor cu soferi nervosi, sa vezi multi biciclisti veseli cum merg unul dupa altul la job, cum le place sa spuna unora.
  Daca nu dispuneti de bani suficienti ca sa va cumparati o bicicleta noua, cred ca in orice oras poti gasi o piata unde sa iti procuri una la mana a doua. De exemplu eu mi-am cumparat bicicleta cu care merg la serviciu cu pretul de numai 170 lei si o am de 5 ani fara sa investesc multi bani in ea ulterior.
    La intoarcere decat sa urc in masina incintata de soare, prefer sa merg cu bicicleta. E placut sa mergi in bataia vantului, poti cauta strazi laturalnice unde sunt copaci care fac umbra si mai poti opri oriunde ai chef fara sa iti faci probleme ca nu gasesti loc de parcare. Eu merg numai pe trotuar pentru ca pe carosabil sunt o gramada de tampiti, cred ca problema pistelor pentru biciclisti este rezolvata in majoritatea oraselor.
    Pentru doamne si domnisoare tin sa le spun ca se pot imbraca si in alt mod decat sport. Iar daca nu li se pare in regula exista si posibilitatea sa te schimbi de haine la serviciu. Eu am lucrat pentru cateva luni in Timisoara si acolo am vazut multe femei imbracate senzational pe bicicleta. In Timisoara exista si o actiune care se cheama “Parada femeilor cochete pe biciclete
Un exemplu elocvent de fata care merge la seviciu cu bicicleta este prietena mea Camelia din Timisoara, fotografia din acesta postare mi-a facut-o chiar ea.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu