Google+ Leacuri pentru plictiseala: Resita Trail Race 2015

duminică, 19 aprilie 2015

Resita Trail Race 2015

Resita orasul in care nu se mai intampla nimic bun, orasul industrial in care industria a murit, orasul in care nu iti mai gasesti un loc de munca.
Iata ca se intampla si ceva pozitiv in acest oras capat de linie. Doi oameni extraordinari: Lucian Constantin si Kokovics Laszlo Nicolae, au avut initiativa sa organizeze prima editie a concursului denumit "Alergand la padure". Au fost ajutati de Asociatia Bike Attack Resita,  Asociatia Prietenii Muntilor si multi alti voluntari iubitori de natura.
Inscrierea pentru participare a fost gratuita, a existat o cutie pentru donatii, iar banii stransi vor merge catre Centrul scolar de educatie incluziva - Resita, alt fapt laudabil.
Au fost doua probe:
- Mini Cross 3 km , avand o diferenta de nivel 200 m
- Cross 10 km, avand o diferenta de nivel 500 m pe doua categorii de varsta 14-35 si 36-50+ ani
Organizatorii si-au propus sa arate celor care nu stiau inca ce loc frumos este dealul Golului, sa descoperim natura de langa noi, sa ajungem sa o iubim si sa o ocrotim.
Eu am participat la competitia de 10 kilometri, a fost primul meu concurs de alergare si sunt multumita de rezultatul obtinut si de starea de bine indusa de acest eveniment. Am fost privilegiati si de o zi insorita.
Sper ca acest concurs sa devina o traditie, sa se auda tot mai mult si mai departe de orasul nostru, sa renasca din propria rugina cum am mai spus-o si alta data.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu